service-head

 

Vi utför kvalificerad symaskinsservice och reparation av alla symaskinsfabrikat Innan vi påbörjar service av din symaskin får du en prisuppgift så du slipper obehagliga överraskningar. Skulle vi se att servicen blir väsentligt dyrare än beräknat så kontaktar vi dig alltid för konsultation innan vi fortsätter.   Vi försöker i möjligaste mån hålla väntetiden till under 1 vecka. Under vissa perioder blir dock verkstaden mer utnyttjad och då kan väntetiden bli några dagar längre. Du får alltid ett datum för hämtning när du lämnar in din symaskin. Vi kan också sända ett sms när den är klar.

Symaskinsservice innefattar justering av nålhöjd, nålposition, griparens tid och spel, matarrörelse, matarhöjd, fotreglagets funktion, remspänning, kontroll av lager, kontroll av sladdar, rengöring av trådspänningsbrickor, justering av trådpänning samt rengöring och smörjning m.m. Fast pris för komplett stor service är 995:- Eventuella reservdelar tillkommer. Vid mer invecklade fel debiteras timpris. För endast åtgärd av felet utan service debiteras timpris.

Att tänka på! Att ge en äldre kvalitets-symaskin en välbehövlig genomgång är oftast en bättre och mer ekonomisk investering än att köpa en ny ”lågpris-symaskin” då de är tillverkade i mycket sämre material och totalkvalitet.   
Overlockservice innefattar fler punkter och kontroller och är lite mer tidskrävande. Fast pris för stor service av overlock är 1250:- Eventuella reservdelar tillkommer. Vid mer invecklade fel debiteras timpris. För endast åtgärd av felet utan service debiteras timpris.
Vill du ha en felsökning innan så är priset 250:- Det dras av från service/repkostnaden ifall du väljer att åtgärda.   Har du en Husqvarna, Husqvarna Viking, Singer, Janome, Pfaff, Bernina, Elna, Brother, Hugin, Ikea, Yamata eller annat fabrikat på din symaskin så har det ingen betydelse, vi tar emot samtliga.  Du får alltid en specificerad servicejournal efter utförd service/reparation med kassakvittot vidhäftat.